Pazartesi, Nisan 28, 2014

Zayıfla(yama)ma Sorunsalı -1-

Merhaba Pazartesi sendromu ile karşınızdayım, her pazartesi sendrom yaşarım ama bu pazartesi gerçekten ekstra sendromluyum (nasıl bi cümle oldu yaa neyse)
Sabah sabah zayıflayamadığımla ilgili olarak kendi kendime vıdı vıdı yaparak
ve bunları sizinle paylaşmayı düşünerek kuruma geldim, şişmanlığımı ve bununla ilgili bedbinliğimi, üzüntümü, yaşadıklarımı paylaşacak kendi fazlalıklarımla dalga geçecektim lakin sabah kurumda aldığım ölüm haberleriyle öyle bi sarsıldımki, ne fazla kilolarım nede kafamdaki estetik duygum kaldı bahsedilecek :(( Ölüm aslındaki dünyada tek gerçek ve biz zaman zaman bunu unutuyoruz, ama Allahu Teala hiç ummadığımız zaman da yüzümüze tokat gibi çarpıyor bu gerçeği :((
Neyse efendim içinizi daha fazla karartmayayım, kendimi toplayınca zayıflama sorunsalına devam edeceğim taa ki zayıflayana kadar.
Her yıl tekrarlanan zayıflama sorunsalımın bu yıl ki başlangıcını 3 nolu bıddık yapmıştı, fazla kilolarımı yüzüme öyle bi çarptı ki (hayırlı evlatcıım) yüzümün o tarafı hala acıyor :)
 Merak edenler için tık tık...


Hayalinizdeki kiloya inmeniz veya çıkmanız dileğiylee..

HOŞÇAKALIN...

 
NOT: Ayy Şu Çayın yanında bi dilim kremalı kek olaydı ne iyi gelirdi sendrom falan kalmazdıı...

 


6 yorum:

  1. Ay canim bende cok kilo vermek istiyorum bu aralar ama dedigin gibi hersey yalan oluyor ölümün yaninda, bosuna demiyorlar ölümlü dünya diye :( Allah rahmet eglesin ve kalanlara sabir versin, seninde basin sagolsun.

    YanıtlaSil
  2. Teşekkürler, Allah razı olsun yakınlarını kaybeden herkese Allah sabır versin, bu arada bloguma hoşgeldiniz.

    YanıtlaSil
  3. ben de kilomu muhafaza edemiyorum bir veriyorum bi alıyorum en kötüsü.
    amaan öte yandan ölümlü dünya diyorsun, kendini bırakıyorsun.
    hep diyorum iyi ki müslümanız, yoksa bunca şeyle nasıl başa çıkardık.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen öyle ama hayat her şeye rağmen devam ediyor. Kilolarla savaşmaya devam yoksa bu gidişle yalan dünyada duba gibi gezecem :(( öbür tarafa kalacak sıfır beden hayalleri:o

      Sil
  4. Uzun yillar kilolarimla sorunum oldu. Universiteye normal kiloyla baslamisken eski erkek arkadasimin gereksiz soylemleri yuzundsn kendimi sisman hissetmeye baslamistim ve ne rejim yaparsam yapayim kilo alip 15kilo fazlasi olan bi kiza donusmustum. Her turlu diet seklini denedim.iki gun ise yaradi uc gn yasamadi. Sonra erkek arkadasimdan ayrildim yaklasik bir 5-6 ayda 15kiloyu hic rejim yapmadanverdim. Sonra esimle tanistim ve dunyanin en guzel kizi hissettim kendimi ve ister istemez bir nes kiloda oyle gitti. Yani demek istedogim sey nasil kilo verdim abooov superim falan degil. Gercekten bence kilo yemek sorunundan cok psikolojik kendimi sisman hissedersem cok yerim ve gercekten kilo alirim. Ama suan esim beni dunyadaki tek kadinmisim gibi hissettirdigi icin Hollanda yemekleri ve cikolatalarina ragmen kilom hep ayni. Yaklasik 8 yil kilolarla deli gibi mucade eden biri olarak size tek soyleyebilecegim kendinize eziyet etmeyin, eger kendinizi baskilayip sismanim ben oyleym boyleyim derseniz gercekten zamanla o kisilige burunursuniz. Keske yillar once kendime hakaret etmeyi biraksaymisim da kilo problemim hic olmasaymis :))
    en kisa zamanda kendinizle barismanizi dilerim :)
    Sevgilerimle

    YanıtlaSil
  5. Hoşgeldiniz mutluluğunuz artarak devam etsin inşallah :) bende 5 kilocuğumu bir yerlere atarsam değmeyin keyfime :))

    YanıtlaSil

Yorumlarınız benim için çok değerli :)) Hadi bişiler YAZ :)