Salı, Nisan 22, 2014

İLK MİM'İM...


Geçen hafta Sevgili deeptone 3 tane mim eklemiş, benimde cevaplamamı istedi çok mutlu oldum ama göz rahatsızlığımdan dolayı çok istememe rağmen cevaplamaya fırsat bulamamıştım taa ki bu güne kadar:)) Üç mimden ikincisini cevaplamak geldi içimden.

MİM 2: BLOGÇULAR BLOG YAZILARINI NASIL HAZIRLIYORLAR, NASIL BİR SÜREÇ?


Blog konusunda çok yeniyim daha 2 ay oldu bloğumu açalı, kısıtlı imkanlar içinde (internetim yoook:))) blog yazmak bana cidden bi terapi gibi geldi, deşarj oluyorum eşime göre gözümü yormak için ayrı bir mecra daha bulmuşum ama ben öyle düşünmüyorum. Çocukluğumdan beri bir sürü günlüklerim oldu yazmayı çok severdim, lisedeki arkadaş grubumuzla aramızda özel bir alfabe bile geliştirmiştik, bu alfabeyi üniversite zamanımda da çok kullandım, kızım eski defterlerimi bulmuş bi gün  anne sen Çince biliyonmu diye sormuştu (Evet kızım ben Çince anlıyom, yazıyom ama konuşamıyorum demiştim ciddiye almıştı.) çok gülmüştüm:)) Lisede ve üniversitede çoğu arkadaşın yıllık yazılarını yazmıştım çook komik oluştu ölmüşlerdi gülmekten yazıya karşı her zaman ilgim oldu lakin vaktim olmadı, bu durum şimdide aynen devam ediyor, blogda yazmayı planladığım yazıyı iş yerinde boş zamanımda yazıyorum çünkü evde mümkün değil oturupta yazmam, fotoları eşimin telefonundan çekip bloggerdan taslak olarak yüklüyorum v.s. bana ilham genelde gece gelir yorgunluktan ve üşengeçlikten kalkıp not almıyorum, sabaha ise ilhamın %70'i kaçmış olur geri kalanla idare ediyoruz ama ilerde çook farklı çook radikal planlarım var (akıllı telefon almak gibi :DD)inşallah, haa bu arada blog yazdığımdan beni tanıyan (eşim ve 1 arkadaşım dışında) kimsenin haberi yok, çok konforlu böylesi :)) Çok ibret alınası bi hikaye olmadı galiba:)))

HOŞÇAKALIN...




 

6 yorum:

  1. mümkün olduğunca az kişi bilsin, böyles, pek keyifli, ben de öyle başladım ama çok yayıldı artık önünü tutamıyorum, yine de bilmesin istediklerim çok :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet böylesi daha keyifli ama bazen kendi kendime bik bikliyorum gibi geliyor yorumlardan çok mutlu oluyorum sevgiler :)

      Sil
  2. çocuğu evi ve eşi ile ilgilenip birde blog tutanlara hayranım ben.
    çünküciddi bir emek ve efor istiyor.
    o yüzden seni de tebrik ediyorum.durmak yok yola devam :P

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Önce :D kocaman bi mutluluk gülümsemesi. Ev eş çocuklar evet çok zor buna birde 8-5 mesai eklenince pilim bitiyor resmen blog gerçekten çok efor isteyen bişiymiş ben başına geçince anladım ama benimki biraz daha yüzeysel derine inmem şu aşamada mümkün değil bana yük olmasından çok deşarj olma modundayım, sizin blogunuzda çoook ciddi emek var harcadığınız zamanı tahmin edemiyorum ama keyifle takip ediyorum bazı dizileri izlemiş kadar oluyorum Allah kolaylık versin sevgiler:)

      Sil
  3. ya sen valla çok komiksin yaa :) bi deeee, çince yazsana biraaaz :)

    YanıtlaSil

Yorumlarınız benim için çok değerli :)) Hadi bişiler YAZ :)