Çarşamba, Ocak 06, 2016

Zayıfla(yama)ma Sorunsalı 3

Merhabalar efendim keyifler nasıl bakalım ?

Zayıflama sorunsalı serimiz başarıdan başarıya koşarak devam ediyor :)) lakin hepinizin malumudur ki koşma hızı her canlıda farklıdır bir çita veya bir ceylan gibi ışık hızında olamasa da bir fil, bir kaplumbağa veya kutup ayısı hızında devam ediyor :)



Bana soracak olursanız benim hız olsa olsa kutup ayısı hızı... zira bizim ayının kış uykusu vakti olduğu da malumunuz ayrıca şunu da belirtmek isterim ki ayılar uyuyup uykularınına doydukları zaman :)) çok hızlı koşarlar :))

Buyrun aşağıda :) bu bizim ayının 5 yıl önceki hali :) hiç unutmam 5 yıl önce bi uyandı ki bu bizim 3 numaralı bıddığın doğumundan 7-8 ay sonrasına denk gelmektedir. Sağolsun çitalara taş çıkarmıştı kendisi ve bana 5 ayda 22 kilo verdirecek hıza ulaşmıştı.

Anladım yaşlandı bizim ayıı :) şimdilerde ne kadar dürtüklesen tık yok... homurdana homurdana kıçını dönüyor horlamaya devam :)) fazla üstünede gidilmiyoki canım ayı bu neticede sağı solu belli olmaz :) tövbe Bismillah o uyku sersemliğinin vermiş olduğu sinirle çöküverir ümüğüme...


 
 
Ne diyo bu kadın YAA...
 
Aynen ne diyom ben yaa anladım fazla yağlanma beyin hücrelerinde de etkili :))
 
Neyse efendim bugünlerde diyet olaylarını başaramazsam şanlı tarihimdeki başarılarımdan söz eder size her türlü yardımcı olurum :))
 
 
DİYET LİSTESİ (Bu gün)
 
SABAH
Sabah sahanda 1 yumurta ekmeksiz ye
2-3 zeytin at ağzına aceleyle evden çık...
 
saat 10:30 gibi kan şekerin düşsün arkadaşlarda bisküvi şeker arakla :)) öğlene akşama tereyağlı İskender hayallerine devam :))
 
HOŞÇAKALIN ...
 
 
 
Buda benden size kıyağımı unutmayın:)
 
Ha bide ne güzel zayıflayamadığımı şurada-burada-ve de orada anlatmıştım :))
 
   

2 yorum:

  1. eee nasıl gidiyor :))) ben en fazla 1 hafta hadi olsun 10 gün dayanabiliyorum ..o kadar zamanda eskiden verirdim 3-5 kilo, şimdi gitmiyorlar anam.. hele bir de öyle uyuzlar ki, giden 1-2 kilo da köşeye saklanıyor, 1 gün ipin ucunu kaçırsam geri gelip pis pis sırıtıyolar" nuıhaaaa nası kandırdık,biz gitmedikkk kiii saklanmıştık geri geldiiikk hehehehehe " diyorlar...

    YanıtlaSil

Yorumlarınız benim için çok değerli :)) Hadi bişiler YAZ :)