Perşembe, Ocak 21, 2016

tbt, Perşembe, A101 ve Geriye Kalan Herşey :)

Merhabalar efendim :) Naber...

ben ha uyudum ha uyuyacağım gözlerim kapanıyo ağzım açılıyooo (esneme bağbında)
Kahvemi de içtim lakin kendime gelemedim..

Bugün size tbt den bahsetmek istiyorum :)
(Lakin bakalım konu nereye gidecek tbt den girip Urfa'dan çıkabiliriz çünki kafa güzel bende :))

Merak ediyodum! Nedir bu #tbt arkadaş 😉İnstagram’da adım başı rastladığımız tbt
ve birde hesabınız diğer sosyal mecralara bağlıysa görmekten gına gelen bu hashtag (bööğ) kısaca şu anlama geliyor MUŞ ” Geçmişten bir kesit perşembesi”. Yani öyle umduğun gibi sosyal içerikli, yok efendim çok gerekli, çok ulvi bi konu olmayıp fazlaca da uzmanlık gerektirmeyen sosyal medya çılgınlığından başka bişi değilMİŞ!

Perşembe günleri eskiye dair fotoğraflarınızı #tbt hashtag’iyle paylaşıyorsunuz (Vee başınız göğe eriyor) Ve takipçileriniz de sizin eskiye dair nerelerde kimlerle ne zamanlar geçirdiğinizi bir kez daha hatırlıyor, hatırlamasına lakin hatırlamak isteyen kim arkadaş :))

sabahtan beri sırıtık fotolardan tut bilmem çocukken perşembe doğanlardan, evlenenlerden doğuranlardan tutki hertürlü abukluğun dibine vuruluyor.
gizli yetenek
Arkadaş neden perşembe!!!... bi çılgınlık yapacağım bari mübarek bi güne mi denk gelsin denildi :) Belki ben senin nostajyik çarşambanı merak ediyom ne biliyon belki benim bütün nostajyik paylaşımlarım salı ya denk geliyor napıyım bunu perşembe oldu diye mi yutturayim, napıyım ben tbt siz mi kalayım :)

Evet kusur kalmamak adına sabah sabah düşündüm aldım elime teli, fotolarıma bakıyom ama birbirinde muhteşem, birbirinden eğlenceli, birbirinden mutlu, birbirinden pofidik resimlerimden hangisi perşembeye denk geliyordu YARABBİYYM ağliiciiyymm düşün düşün kafam şişti :))
En son BULDUM yahu BULDUM vallaha da buldum :))



Perşembe günleri öğle paydosunda soluğu A 101 de aldığımdan bu gereksiz fotolar kesin perşembe gününe aittir :)
Neden yere koyup kapağa poz verdirdiğimi soracak olursan (şuradada benzer bi girişimim olmuştu)kesin tuffer satıp beni kazıklayan arkadaşlara göndermişimdir :))
"La ben bunların birini 3 e birini 5 e aldım Allah sizin cezanızı verecek :)" diye de not  iliştirmişimdir buda kesin.. sonra bik bik bik ...
Aaaa gizli yetenek çim bizim sattığımız MAL larla bu iğrenç bu ucuz bu paçoz naylonları nasıl bir tutarsın bizim caĞnım taffırlar öküz gözünün merkeğinin arkasındaki damarın içinde bulunan bi maddeden yapılıyo maydonazlar 365 gün marulla 364 gün yeşil kalıyooo :))

-Neden marullar 364 gün yaa... (Ben merak dehşet hayret ve heyecanla soruyom)

-Ahh canım hiiiç sorma uzmanlarımızdan kaçı intihar etti bilsen bu sorunun yanıtını bulamadığından
-Haaaaaaaaa !!!!
gizli yetenek
 
 -Bu kadar işini ciddiye alan insanlar yani diyim sen anla... Ayrıca suluklarımızı alan talebelerin beynine daha iyi oksijen gidiyo okul birincisi olmaları garanti..

-Nedenki anlamadım (ben tabi mal mal soruyom yine)

-Ayyy cahilliğini yüzüne vurmak istemem şekerim ama su H2O dan oluşuyo ya bizim suluklar onu inanırr mısın HO2 yapıyooo... oksijen oranını artırıyo ama su içinde 13 dakkadan fazla kalmamalı o zaman HO5 e kadar çıkar ki (senin çocuk eğerki bide sana çektiyse bakışı ) bu kadar oksijeni kaldıramaz...

-Hımmm bizim sulukta sular 15 dakka falan kalıyodu yaa onda kelli lağım gibi kokuyo demek :) Ama çocuk yürüyerek okula 16 dakkada varıyo o zaman söleyim yolda suyu döksün canından kıymetli mi ayol :)

-Tabi tabi aynen kullanmayı öğrenin artık canım (!) yormayın beni herşeyin bi raconu var bak doğru kullanırsan "ölümden başka herşeye çağre" bu taffırlar :)

-Ayy canım çok sağol kalan taffer kazıklarını ay boçlarımı aa ıhım pardan paralarını ben sana hemen şeyettirim :)) öptüm...

Hay bu tbt yi çıkaranın başına taffır devrilsin...
Hay konu nerelere geldi dertliyim ama yeter bu kadar ...
Arkası Yarın

HOŞÇAKALIN...
















 

21 yorum:

  1. throw back tuesday de olabilir sorun yok :D
    tupper konusunda çok haklısın ya, bende de sadece suluğu var 13 dakikada bitirmem mi gerekiyo AJDAKLSF ne anlami kaldı suluğun? :D

    YanıtlaSil
  2. Ha ha ha ne komiksin sen yaaaa. Tbt yi bende merak edip araştırmıştım. Sanki o tbt lerin hepsi perşembe günümü çekilmiş. Sende benim gibi dürüstlükten öleceksin.Seç beğendiğini ahanda tbt de gitsin yahu:)))) Tupper olayınıda abarttığın kadar var cancağızım. Az bilem abartmışın.

    YanıtlaSil
  3. tbt yi araştırmayan kalmamış bende bu grubun içindeyim :) bu arada blog keşif etkinliğinden geliyorum seni takibe aldım bana da bekliyorum bende http://efsaninseruveni.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
  4. Biz ona blog aleminde "Nostaljik Pazartesi" diyoruz efenim, sz daha duymadiniz miii? buyurun siz de katilin:) http://duygusalzeka.blogspot.de/2015/12/nostaljik-pazartesiyi-baslatiyorum.html

    Ah bu tupperlar. Almanya'da 20 yil evvel falan tam bir furyaydi. Almanlarin "Tupper-Party"leri cok meshdurdur. Kadinlar toplanir ve biri bunlarin satisini yapar, alan alir, almayan yemeklerden tikinir (altin günleri gibi birsey):)

    Burada bunlara "Tupa" deriz. Öyle okunur yani Almancada. Birkeresinde bir arkadasin kocasi karisina "ne yapacaksiniz bukadar Tupayi, kiciniza tipa mi yapacaksiniz" demis, cok gülmüstük o anlatinca:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ben tupa :)) günlerine katılsam kesin tıkınan grupta olurum :))
      etkinliğiniz beni etkiledi bilginize:))

      Sil
  5. Blogun Nostaljik Pazartesi, orada Perşembe olmuş :) Bilgi için teşekkürler :)

    YanıtlaSil
  6. Allah seni napmasın hihihi :)

    YanıtlaSil
  7. Ben de bakmıştım neymiş bu tbt diye.Bir de etiketler yerine garip harfler çıkıyor onu daha çözemedim.Bu olayı çözebilirsen paylaşmanı rica ediyorum :)EQ ne güzel anlatmış ''tupa''yı :)Bu arada Suluklar zeka yapmıyor bizzat denendi.

    YanıtlaSil
  8. ay çok güldüm oksijen şe ediyo zeka açıyo :'))) bende oks zamanında bi adam oks kazandırır diye bize çam sakızı satmıştı onu hatırladım :) çok komikler satış yapabilmek için herşeyi yapıyorlar bide tbt olayını ben aklıma esine atıyorum perşembeymiş salıymış şe etmiyorum kem nerden bilecek :P

    YanıtlaSil
  9. Ah ah tupper yaralarımı deştin şimdi :)))) o naylonlara servet yatırmışlardan biri de benim...şu tbt olayını anlattığında iyi oldu...anlamamıştım bende olayı :)))) bugün eğlenmeye çok ihtiyacım vardı..teşekkürler takipteyim sevgiler :)

    YanıtlaSil
  10. Hahahaa yine güldürdün beni :)

    YanıtlaSil

Yorumlarınız benim için çok değerli :)) Hadi bişiler YAZ :)