Cuma, Ocak 15, 2016

ig de fotoğraf çılgınlığım yarıda kaldı tüüh :)

Merhabalar efenim...

Keyifler nasıl bakalım ? Bende durum karışık biraz neden diye merak ederseniz izah edeyim:

Ben şimdi yeniden bloğuma kavuştum yaa blog fotosuz olur mu madem blog yazıcam otun motun herşeyin fotosunu çekmem :) lazım AYRICA "İNSTEGRAM FENOMENİ olmıyimmi amaaağğ" mantığı ile elimde son model general mobayl telefonum araştırmacı gazeteci modundayım:)) Herşeyin hunharca resmini çekmekteyim:)

Şansımı bıdıklardan denemeye başladım :)

-Aaayy çok şekersiniz birbirinizi yerken bi poz verin bakim kuzucuklar, etiket bile aklımda kuzucuklarımın birbirlerini yerkenki keyfisi:))

-Ayy pasta yaptım kek yaptım arıya gitmesin çekim fotosunu ki yapmamdaki başlıca amaç o zaten,
çek elini bi dakka allasen yaa:))


Gittim  mi bi yere ki ordaki amaçta tamamen birbirinde mihteşem fotolarımı iğde yayınlamak

-Kızım beni çek yok olmadı şurda yok burda ayakkabım çıkmadı ki çok önemli :) eşarbım yamuk ha kurban olurum bi daha çek (ÖFFF Anne yaaağğğğ)
-Oğlum çek beni şöyle habersiz gibi hadi habersizim bak HAA (aneeeeaa yaaaauuau) HIH hayırsız evlatlar
-yaa minik kuşum gel sen çek (ayy olmadı gitti elim biyere değdi annanemi arıyoo anneeaaa ayy düştü suya) :(( neeee Aman HALLAHIMMM

Bu üç çocuğu boşa doğurmuşum ben :)resim çekemeyen çocuğu napıyım ayol :)

Yok Yok bu öle olmucak milletin kocişi çekiyo haberli habersiz sağdan soldan :) Var benimde bi kocişim Allama şükür bu günler için bakıp beslediğim :)

-Kocişim çeksene beni bi yaa :)
-Ne diyon üfff iyi hadi geç
 
-bir daha şurdan burdan olmadı :( nasıl çekiyon şişman çıkmışım yaa ayrıca çirkin çıkmışım oynatmışın elini bulanık bu yaaa...
-Şu karlarda bi yuvarlanım elim ayağım tıçım bi donsun burnum davul gibi olsun kızarsın hafiften .ümük akmaya başlasın hah çek çek...
-Ayşeeeaaaa başlıcam fotonda noluyoo ya artismi olacan bu yaştan sonra tövbe tövbe... daha sonra domuz gribi selfisinin keyfisini atarsın  ig eeee... Allahım bu kadında ot a sürülecek akıl yok valla sen bilirsin yarebbiiiymm...


ordan da solunca ümit çiçeklerim sizemi kaldım ayol gıcıklar hıh selfi diye bişi var ayrıca çıbığıda var ayrıca evin heryeri ayna döşeli büzerim dudağımı kırarım belimi giyerim topuklularımı gelsin kombin fotoları :)
Gadamı alın benim siz :) HIH...

HA bide araba kullanırken sevdiğin şarkı eşliğinde yolun videosunu çekeyimde ig de şanım olsun, arabam var onun teybi var ayrıca dünya para yatırdığım saatim ve yüzüklerim var göstermiyim mi dosta düşmana dedim kıvırdım montun kollarını hafif yukarı :) sonra çantamla boğuşup kaza yapmadan telefonu bulup ig de video ayarına geçip tam çekecekken - şarkı bitti yaa tühh -ahan da polis iğ de video çekeceğine kemerini tak sivri zeka :)Çaktırmadan tak kemerini çok gizli yetenek :) hihi kolay gelsin memurbeeey çakmadı çok şükür :) eeee bu sefer şarkı !!.. yok ya bu .oktan şarkı olmaz biraz romantik tınıları olsun oyun havası ile kar videosumu çekilir allasen ahanda buldum huhuvvv... lakin bu sefer yol bitti :( geçmiş olsun.

Eylemlerim devam edecek ...
Ha bide bi çuval kuru çınar yaprağı duruyor evde babam anneme topladıydı parktan kireçlemeye iyi geliyor diye annemin dizine platin konunca bana kaldımı bi çuval yaprak  bende atmadım haliynen en yakın yaptığım sunumda kullanırım diye düşündüm :)) olmadı kaynatır içerim ayol nede olsa kireçlemeye iyi gelir dedi Saraçoğlu :)
Odanın orta yerinde cırtlak renkli sandalyemle bahçe makasımda hazır kuru dalları kendim kesmiş gibi şey ettirdimmi tamamdır. OLmadı ayaklarımı uzarıtım tv nin göbeğine yeni terliklerim dee çıksın borumu la para verdik o kadar :)

Ne yani ıg fenomeni olmıyımmi kusurmu kalayım ALLASEN:))

HOŞÇAKALIN...













 

13 yorum:

  1. Çok güldüm :)) Fenomen fenomen olalı böyle bir şey çok görmüştür herhalde :))
    Yeni terliklerini gösterirken dizine de yumuş yumuş bir battaniye alıp onu da göstermeyi unutma :)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Battaniye tabi tabi :)) bizim evde kalorifer dellenmiş gibi yanıyo kısa kollu şortla geziyoz evin içi 29 derece ama napacan ig ninde bi raconu var hesabı

      Sil
  2. Cok iyi ya:)

    Benim blogumda yazmis oldugum bir yazimi hatirlattiniz bana. Sanki ayni seylerden bahsetmisiz. Okumanizi isterdim:)

    http://duygusalzeka.blogspot.de/2015/12/instagram-ve-blog-sahibi-esleri-olan.html

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :))) Ayşe lerde bişi var kesin her zaman gelin efendim safa getirdiniz

      Sil
  3. baktın mı kiii son yazımaaa :)

    YanıtlaSil
  4. Çok iyi yaaaa:))) Sevgiler...

    YanıtlaSil
  5. merhaba
    tekrar hoşgeldiniz,
    neşeyle okudum yazınızı:)

    YanıtlaSil

Yorumlarınız benim için çok değerli :)) Hadi bişiler YAZ :)