Cuma, Ocak 08, 2016

İsyaaaan Dedikodu Dedikodu Kuru Kayısı :)

Merhabalar efendim keyifler nasıl, bende havalar Türkiye ile eş zamanlı gidiyor dünden beri bulanık, fırtınalı ve ara ara sağnak yağışlı :)

Sinirleri zıplamış blogger var karşınızda, az sonra okuyacağınız yazı yoğun sinir stres ve bolca kinaye içerecek olup dikkatli olunması tavsiye edilir.


Öncelikle 8-5 çalışan 3 çocuğunun ve evinin bütün yükünü çeken biri olarak hayata son derece pozitif bakarım milletin kafayı yiyeceği durumlarda bile olayın eğlenceli tarafını bulup işin içinden sıyrılmaya başarırım, ayrıca insani ilişkiler (akrabalık, komşuluk, arkadaşlık) beni için çok önemlidir. gezmekten sohbetten muhabbetten son derece keyif alırım. Çevrem tarafından da şakacı ve espirili olmamla tanınırım ıhım ıhım buraya kadar KAPİŞ :))

Müsait olduğum kısa zaman zarflarında mutlaka yakınlarım tarafından davet edilirim ve genellikle davetlere icabet ederim. Akrabalarımla durumlar rutindir. Ne demişler biz 3 kişiyiz birbirimizi biliriz durumları. Esas mesele yeni girmek ZORUNDA olduğum çevreler, şunu ifade edeyim ki insanların art niyeti, iki yüzlülüğü ve lafları saçma sapan yerlere çekme konusundaki gayretleri ve başarıları beni HAYRETE düşürdü :(

 ŞÖYLEKİİİ...
***Sen bi insanla samimi olmak için kı?ını başını yırtıyor daha sonrada aranızda geçen muhabbeti sanki art niyetli bişey gibi kendi tayfana servis ediyorsan benim iyi niyetimi ve samimiyetimi kötüye kullanmaya çalışıyorsan bunun nedeni insanlara olan nefretini benim üzerimden kusamayacağını anlamış olmandır şekerim çünkü ben kimsenin tetikçisi değilim senin biriyle sorunun varsa bu senin sorunundur bebek!... Seninle görüşüyor olmam beni senin ekürin yapmaz ve beni, bana en ufak bir yanlışı olmayan insanlara da düşman yapmaz buraya KADAR da KAPİŞ :)

cem yılmaz yaa
Bunu sık sık tekrarlıyor olmam o zatı muhteremin maalesef normal seviyelerde gördüğüm zekasının NOR kısmının olmayıp sadece MAL kısmı ile idare ettiğini anlamamdan dolayıdır. o sebepten yavaş ilerliyoruz zira normal zekada olan bi insan (zeki olmasına gerek yok) karşısındaki kişinin şakamı yaptığını yoksa tek kelime ile kendisini nakavt etmeye mi çalıştığını anlar. Yani övünmek gibi olmasın ben anlarım :)

Ayrıca bana veya aileme karşı en ufak bir art niyet sezdiğim an bende film kopar,                        peki ama sen art niyet sezdin madem neden senin film hala vizyonda kapalı gişe oynuyor.

 Aşağıdaki resim temsili değil gerçeğin taaa kendisidir :)

 
Şunu anlamış bulunuyorum ki boş zaman bolluğu, fazla karbonhidrat, şeker ve krema beyin hücrelerinde aşırı hasara yol açıyor gerçi bunu dengelemek için günde 1-2 doz kahve içiliyor ama yanında bolca çikolata yoğun dedikodu, haset ve gıybet olunca bir etkisi olmuyor :)
 
 Nerde efenim bu SOSYAL DEVLET yazık değil mi bunca heba olan kadına :) Akabinde bunca heba olan çocuğa ve beyin devreleri yanmak üzere olan kocalara :))
 
El atın canım şu kadın günlerine, bi standart getirin pastaya, böreğe hiç olmadı şu dedikodulara :))
 
 
 
 



 Yeter bu kadar :)

 SAKİNİMMMMM :)

HOŞÇAKALIN...

 

4 yorum:

  1. Bence de sakinnnn :)

    Var hepimizin etrafında böyle insanlar maalesef.. Ama çok ama az..
    Son dönemlerde uzaklaştırıyorum bu insanları çevremden... Enerjimi tüketiyorlar

    YanıtlaSil
  2. ha haaaa valla baştan sona tüm sölediklerine sırıttım yaa :)

    YanıtlaSil

Yorumlarınız benim için çok değerli :)) Hadi bişiler YAZ :)