Çarşamba, Şubat 03, 2016

yeteneksizsin gizli yetenek 1 :))

Merhabalar efenim :)
Keyifler nasıl bakalım :)

Ben şuan çok ümitsiz hissediyorum neden diye soracak olursanız bööö tamam tamam ağlamıyorum iyiyim iyiyim :(( Ahh derin bi nefess :)

Blogger arkadaşlarımın yaptığı çalışmaları gördükçe resmen gözlerim yaşarıyor ayol bi marifetler bi maharetler valla bravo gıpta ediyorum :)Allahım yaa neden bütün marifetleri bu hatunlara verdinde bu aciz kuluna çeneden başka bişi vermedin töbe töbe :)

Bi de kendime bakıyorum bakıyorum YOK bişi göremiyorum tekrar bakıyorum yaa yok resmen yeteneksizim yeteneksizim arkadaş :) bende bu gidişe bi dur demeye ve kendimi çek etmeye karar verdim :)

Bakalıım elimizde ÇENE den başka ne var daha doğrusu ne yok :)

EVVET :)
gizli yetenek


- Pasta börek yapmak kadınlığın şanındandır lakin şanlı bir bağyan olamayacağım zira pasta börek yapmayı pek beceremem, birkaç tane yaptığım kek kurabiye var artık aynını yapmam dan dolayı çocuklara bööö geldi. Ceydiş kendi yapmak istiyooo, ayy bu seferde mutfak kirleniyo kim temizlicek yaa yapma sen, ben attırıveririm sana bi tarçınlı kek, göz kararı malzemeylen, ölçmek için bardak çanak bulaşık etme şimdi hadi annesinin kara kuzusu :)) hehehe
Ha bide güzel sunum yaparım sana ama önce ***pastanın rengine uygun tabak, tabağın rengine uygun çatal, çatalın rengine uygun peçete, peçetenin rengine uygun masa örtüsü, masa örtüsünün rengine uygun masa, masanın rengine uygun sandalye, sandalyenin rengine uygun şekilde duvarları boyatıp duvarın rengine uygun bi perde yaptırmam lazım:)) ee biraz beklicen bi zahmet:))

-Yemek desen Allah'a emanet komşu bi tabak yemek versede 5 kişiyi doyursam tekrar iş çıkmasa diye bakıyom :) Makarna çorba dışında kıymalı ıspanak gördüklerinde bizimkiler İskender hesabı atlıyo heey çocukları yemek ayıran hatunlar aç bırakında bi bakın bakalım burun kıvırdıkları yemeklere nasıl sokuyorlar burunlarını :)) ha bide sofralarda konsept yapan cilveli hatunlar var bayılıyorum onlara DA en çok merak ettiğim konu o kadar bardağı çardağı nerede saklıyonuz evinizin bi odasını züccaciyeci YEMİ kiraladınız nooluyo... bu bardak çanaklara ayırdığınız paralarla tribleks villa alınır yeminlen...

-Dikiş mikiş desen ancak düğme dikme seviyesinde :) evde bişi sökülse söküleni değil sökeni dikerim :) küçük kızımın sindi bebeğine elbise dikmiştim tenezzül edip giydirmedi :) Annecime çekmişim bu konuda zira kendisi 2 yıl dikiş kursuna gitti lakin bişi diktiğini gören olmadı :)) duysa beni gebertir o ayrı :) Dikişle uğraşan benim en çok ayılıp bayıldığım kitle, sizdeki maharete, sonsuz azme ve bitmek tükenmek bilmeyen paralara bayılıyorum :)) hihihi

-Makyajla başım hiç hoş olmadı, en iyi bildiğim makyaj malzemesi markası Avon :) oda sağolsun avon satan arkadaşların katologları gözüme sokmasında mütevellid. ha bide meybolin newyork :)) hihihi oda Türkiye reklamlarında oynatmadığı saçı uzun üNlü kız kalmadığından sebep aklıma kazındı :) Makyaj bloğu olan sevimli akadaşları okuyorum lakin anladığım meçhul :) Eğer anlamış olsaydım aylaynır çekecem diye pandaya dönmezdim :))

Şu ana kadar gizli yeteneğin bi yeteneğine rastlayan olduysa insanlık namına kendisine saklasın :))
Zira yeneteksizliğimden şuradada dem vurmuştum tık tık...

Son olarak diyorumki YetenekSİZSİNİZ blogger arkadaşlarım :) Hepinizi seviyorum :)

Bu günlük bu kadar kafa ütüleme yeter dağılın :)

HOŞÇAKALIN...


 

22 yorum:

  1. Çenede bir yetenektir ama neden öyle söylüyorsun...
    Herkes çene yapamaz, yapsa bile mizahi çene yapamaz...
    Bak nasıl buldum bir kılıf :)))

    YanıtlaSil
  2. ya ahahaahahahaha öldüm resmen sen ne tatlı bir yazarsın ya :D
    cem yılmaza gülmeyen ben yazdıklarına güldüysem sende de güldürme yeteneği var demektir ^^ :))

    YanıtlaSil
  3. Senin de kalemin güçlüye benziyor ama hiç sıkılmadan zevkle okudum

    YanıtlaSil
  4. Hahahaha cok hoş bir yazı olmuş. Bayildim. Gece gece yuzumde kocaman bir tebessumle okudum. Yazma yetenegini sanirim saymıyoruz :) ama bence saymaliyiz

    YanıtlaSil
  5. Ay alemsin. Blog yazıp bizi dikkatle tüm satırları okutabilmek de ayrı bi yetenek. Dikiş işi bi lütuf. Bak kiskandirmayayim seni :)))

    YanıtlaSil
  6. Benim annem de dikiş kursuna gitti.Kız kardeşimle bana yarasa kollu elbiseler dikerdi ve o zamanlar mutlulukla giyerdik.Şimdi bakıyorum da giymesek iyiymiş :)Bişey dikmedi diye anneninizin hakkını yemeyin.Gizli yeteneğin akıcı ve eğlenceli yazmak bence :)

    YanıtlaSil
  7. Diyeceğim şeyi de yorumlarda belirtmişler zaten, asıl yetenek de böyle yazabilmek gerçekten. Okuturken sıkmıyorsan, eğlendiriyorsan daha ne olsun :)

    YanıtlaSil
  8. hah haaaa baksanaaa senin yeteneğin çok fazla gizli o zaman he :)

    YanıtlaSil
  9. O aylaynırı niye biz çekemiyoz ya millet çeker cillop gibi olur ben çekince kara delik :-D

    YanıtlaSil
  10. Bu kadar yeteneği olanları takdir edecek birileri de lâzım bence :) Biz olmasaaaak :)

    YanıtlaSil
  11. Bu yazıyı ben mi yazdım acaba dedim bir an :)

    YanıtlaSil

Yorumlarınız benim için çok değerli :)) Hadi bişiler YAZ :)