Salı, Şubat 16, 2016

Ne yapmak istemiyorum

Merhabalar efendim

Bugün çok yorgunum ve hastayım ama bloğa bi yazı girersem kendime gelebilirim diye düşünüyorum çünkü yazı yazmaya başlayınca birden farklı bi boyuta geçiyorum kendimle konuşmaya başlıyorum sonra gülmeye başlıyorum :))
Hani sizin  hahah  veya :))) gibi yorumlar bıraktığınız yazılarım varya onlara en çok ben gülüyorum en çok ben eğleniyorum :)
bloğuma dönmemde zaten bu sebepten oldu 1 yıl ara verdikten sonra bloğumu okudum ve gerçekten eğlendim sanki eski lise arkadaşlarınızla buluşup komik anılarımızı tekrar tekrar birbirimize anlatıp güldüğünüz eğlendiğiniz zamanlar vardır ya işte o duyguyu yaşadım anlata biliyomuyum yada anlatamadım belki de boşverin
gizli yetenek

Neyse
Hayatta en çok yarım kalmışlıkları yaşadım çocukluk, ergenlik, eğitim hayatı derken aşk evlilik hiçbirşeyi planlayarak önceden uzun uzun ince hesaplar yaparak yaşamadım hep hayat bi yerlere sürükledi tam olarak ne yapmak istediğimi bilemedim hep nasip dedik durduk ben ne yapmak istediğimi bilemedim ama ne yapmak istemediğimi biliyorum galiba ters bi insan olmamdan sebep tersten gidecem

Ne yapmak istemiyorum...

1-Hasta ve yorgun olmak istemiyorum
Süper women tadında bi hatun olmak istiyorum.

2-Sabah işe gitmek istemiyorum
iş bana gelsin istiyorum.

3-Yemek yapmak istemiyorum
kocam yapsın ben yiyim tamam kocam yapAmassa annem yapsın ablam yapsın halam teyzem kim olursa olsun ben yapmıyımda taaaam mı yokmu ulan ölmüşünüz canına değer işte

4-Temizlik yapmak istemiyorum
villam olsa amaan kim temizlicek diye geri satarım yeminlen, la herif o kadar paraya kıymışsın villa almışsın tutsana bi temizlikçi :) neden Helga yada Natali'nin hanımı ben değilim neden neden neden Anaaa adamın aklına karpuz kabuğu düşürmenin alemi yok taaam ben temizlerim kociş sen YAT :))

5-Çocukların ödevlerini yaptırmak istemiyorum
ben okulu bitireli yıllar olmasına rağmen neden ders yapmaya devam ediyorum  :) belki ben o oranları unutup orantısız yaşamak istiyorum :) belki o aptal karganın anasının gözü tilkiye kaptırdığı peyniri unutup salak salak yaşamaya devam etmek istiyorum :) belki ünlü başarılı bi insanın çocukluğunu araştırıp ulan bu pörtlek gözlü evrim geçirmiş resmen hallam parayı pardon başarıyı kimlere veriyorsun demek yerine maaaal maaal izlemek istiyorum


6-Okuduğum kitapları yarım bırakmak istemiyorum
Dibine kadar anlayarak okumak sonra bloğumda akabinde forumlarda ahkam kesmek istiyorum

7-Bişeyleri yarım yamalak bilmek istemiyorum
Her konuda otorite olmak biri bişey anlatmaya başladığında lafını ağzına tıkayıp engin bilgilerim ve sonu gelmez mühtiş yorum ve analiz kabiliyetimle herkesi kendime hayran bırakmak istiyorum.

8-Gereksiz insanlarla muhatap olmak istemiyorum
Tanıştığım ve yeni arkadaşlık etmeye başladığım insanlara "sana verdiğim değer sebebiyle ne zaman cıvıtmaya başlayacaksın " diye sormak istiyorum.

şimdilik HOŞÇAKALIN demek istiyorum.

23 yorum:

  1. Valla bende çok şey istiyorumda evrenin bana bi kıyak geçesi yok galiba neyi istemesem onu yaşıyorum

    YanıtlaSil
  2. Super man ve woman olalım... :) :)

    YanıtlaSil
  3. Bacım,sen çok şey istiyon yaaa.Bunların hepsi yeminlen olmaz.Bak bana ben,istemeyi bıraktım neden ;hiç bir zaman isteyerek olmuyor.Bakalım hayat senin için istiyor mu onları?Bak istemiyor, demek ki sana göre değil.sen zorların kadınısın:))) hayırlısı diyoruz ya ;işte ben hayırlısının şu an yaşadığımız hayat olduğuna karar verdim.Neden mi ;bak uğraşacak bir kocan,temizliyecek bir evin,çalışacak bir işin ve ders çalıştıracak çocukların var .Artık mutluluğu onlarda arıyacaksın sırrı bu.(San ki sen bunları bilmiyon gibi birde sana ders vermeye kalkıyom.Tam bir sazanım haaa)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ayrıca şarjım bitiyordu yazamadım gelmiş geçmiş olsun ,Allah şifa versin...

      Sil
  4. Büyün maddeleri yi. Kalbim ve ruhumla katılıyorum:))) biri bana yemek yapsın;))

    YanıtlaSil
  5. olur walllaaa bana da uyar ..olu rolur..tamam anlaştık, kabul... :)

    YanıtlaSil
  6. İlk 3 maddeyi kesinlikle bende istemiyorum. İmzamı atıyorum altına. Ben bir de herkesin benden ilgi beklemesinden yoruluyorum. Biri de allah rızası için bana ilgi göstersin istiyorum. İşe gitmeyi sorguluyorum her sabah ve bunu yapmak istemiyorum artık yani sorgulamadan yaşamak istiyorum biraz hayatı.

    YanıtlaSil
  7. İlk madde en çok gündemimde şu anda. Ama diğerlerine de yürekten katılıyorum :)

    YanıtlaSil
  8. ha haaaa hadi olsun yaaa ne güzel olur valla :)

    YanıtlaSil
  9. bayıldım valla biz bayanların, annelerin, çalışan bayanların, ev hanımlarının günlük rezil hallerimizi böyle eğlenceli anlatmanıza:))))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sağolun teşekkürler yorumlarınızı eksik etmeyin :) sevgiler

      Sil
  10. Acil bloguma bak gelll koşşş:) süprzzz var sana
    http://gullugalaksi.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ayy baktım çok teşekkürler utandım heee :)))

      Sil
  11. Merhabalar,
    Hepsine katılıyorum aynen bende istemiyorum ama hayat çok inatçı benden bile :)
    İyiki yeniden yazmaya başlamışsınız çok eğlenceli bir bloğunuz var bayıldım

    YanıtlaSil
  12. Selam, ben de geldim:)
    Ne hoş bir konu...
    "İSTEMİYORUM O KADAR" dediğim anları düşünüyorum da, bunu söylemek ve ardından gerçekten istemediklerimizin peşimizi bırakması, vay canına HARİKAAAA:)))
    Ben de beklerim, bunu umarım İSTERSİNİZ:))))
    Sevgiler...
    fulyapimlezzetler.blogspot.com

    YanıtlaSil

Yorumlarınız benim için çok değerli :)) Hadi bişiler YAZ :)