Cuma, Şubat 21, 2014

İLK KOMBİN POSTUM GELSİN BAKALIM...











Merhabalar öncelikle iş yeride kullanabildiğim elbiselerinden biri  (2 elbiseden biri hihi...) benim mahallede aksi bi amca var, aksi ama çok güzel ürünleri oluyor ondan aldım sağolsun oda sezon sonu indirimi yapmış:))
yok öle kredi kartına falan taksit durumu parayı bastırıp alabilirsin ancak bende öle yaptım övünmek gibi olmasın... Resim çok net diil ama lacivert kazayağı modeli üst tarafı, alt tarafı malumunuz, çok kullanışlı ütü falan istemeyen bi kumaşı var eşarbıma gelince yine amcadan lacivert kaz ayağı desenli çok güzel durdu önü, elbisemle uyumu kadar kullanım rahatlığını da sevdim... Gün içerisinde de kendini kaybetmeden durabiliyor kendisi...
Not: Resimdeki kadar şişko değilim hahahah belirtmek istedim.


Hadi bana iyi çalışmalar, size hayırlı kombinleeeeeeeeeeeeeer...


4 yorum:

  1. Merhabalar Gizli Yetenek...
    Öncelikle sizi tebrik ederim.Dilinizde ki sadelik, anlatışınızdaki doğallık çok hoş..Zamanın bloglarından farklı, çok eğlenceli..Her ne kadar kısıtlı şartlarla sunsanızda kombininizi içinizdeki enerjiyi hissettiriyorsunuz..Ayrıca elbise seçiminden dolayı sizi tebrik ederim bizim gibi kapalı bayanlar için çok doğru bi tercih..Devamını bekleriz...İyi çalışmalar.

    YanıtlaSil
  2. Çoook teşekkür ederim, güzel yorumlarınız için... Beni takip takip etmeye devam ediiin:))

    YanıtlaSil
  3. Elbisenizi beğendim Güle güle kullanın

    YanıtlaSil

Yorumlarınız benim için çok değerli :)) Hadi bişiler YAZ :)