Salı, Şubat 18, 2014

Her Kadının 5 kilo fazlası vardır




Evet bütün bayanların en az 5 kilo fazlası var ve neredeyse bütün bayanlar diyette tabiki bende diyetteyim 25 yıldır falan :)) Yapmadığım diyet kalmadı diyebilirim, ablamın deyimiyle "bi bakıyorum balon gibi sönüyorsun" yani çok hızlı kilo verebiliyorum ama bir o kadarda çabuk alabiliyorum. Son dömendeki 5 kilo fazlam kesinlikle yemekten diiiil yaaa...:( Arabam olsun diye ettiğim bütün dualar, eşimle olan cedelleşmelerim, babamın "eşşoğlu eşşek başına bir iş getirecen herhalde" söylemlerine karşılık annemle bir olup arabayı söke söke aldım almasına ama ne bilirdim araba merakımın muhtelif yerlerime yağ olarak döneceğini, tahmin etmezdim tabii... Servis şoförüyüm aynı zamanda, öğlen çocukları tek tek okullarına bırak akşam topla eve götür, işe arabayla gel git falan filan... Arabasız yere basmıyorum artık çook şükür :)) Ama geçen gün bizim 3 nolu bıddık (cüce) üzerimi deştirdim pantolonumu düzeltirken kafayı kaldırıp (aşağıdan yukarı bakarak) sen accık sisko olmuşsun anne!... demesi üzerine Hülya Koçyiğit edasıyla duvara kapanmam bir oldu kilo vermem lazım kesin bööööhhöööhöööö......



 

8 yorum:

  1. Hahahaha eğlenceli buldum :))

    YanıtlaSil
  2. :)
    O 5 kilo artarak müzminleşir ama genelde ne yazık ki:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Malesef beş kilocuklar bir bakmışsınız 6-7 oluvermiş :))

      Sil
  3. Bak bu aklıma hiç gelmemişti, bundan sonra hep 5 kilo fazlam var diycem çok üsteleyen olursa 3 ile çarpmasını söylerim ama herkesin bilmesine gerek yok demi yani...:)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tabiki aynen sıfır beden olmanızı diliyorum kendimide bu arada dua kapısı açık olur falan fırsatı kaçırmayalim :))

      Sil
  4. Tam olarak 5 kilo fazlam olduğu bu zamanlarda,yazıya bayıldım:)))bu arada blogunuzu yeni keşfettim,okurken çok keyif aldığımı belirtmek istedim.Sevgiler:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler hoşgeldiniz, ne mutlu o zaman :))

      Sil

Yorumlarınız benim için çok değerli :)) Hadi bişiler YAZ :)